Cornellà estrena el 30 de setembre un nou park per a bikers, skaters i rollers

27.09.2017
Diferents col·lectius juvenils de la ciutat han participat en el disseny de l'espai, que s'inaugura amb una jornada cultural i festiva

El dissabte 30 de setembre s'estrena al carrer Sevilla de Cornellà un nou Park per a bikers, skaters i rollers, amb una jornada cultural i festiva de demostracions d'art urbà amb les modalitats de graffiti, ball, música i les diferents disciplines que es poden practicar al nou espai, que es prolongarà durant tot el dia.

El nou equipament, batejat com a Park Cornellà, ja està en funcionament des de fa unes setmanes. Ha estat dissenyat per Daniel Yabar, a partir de les propostes dels col·lectius de joves de la ciutat. Té 600 m2 dotats d'estructures per a la pràctica del patinatge, l'skate i la bicicleta acrobàtica, amb diversos elements com una duna completa, mitja duna, piràmide gran i petita, etc. La rampa de més alçada fa 2,70 metres. El perímetre de la instal·lació està tancat i adequat amb columnes de llum LED i una font.

A la festa hi prendran part diferents col·lectius de joves de la ciutat i associacions com la Fundació Contorno Urbano per treballar els murals que es faran al llarg de tota la paret, tant del parc com de la zona d'aparcament, adjacent a l'estació de Renfe de Cornellà. Les escoles de ball de la ciutat mostraran les seves coreografies i La Factoria Musical oferirà sessions de DJs. A més, la botiga FreeStyle Cornellà ha organitzat una exhibició i un sorteig de material i samarretes.

PROGRAMACIÓ DE LA JORNADA (dissabte 30 de setembre)

De 10 a 21 hores: pintada dels murs per diferents escriptors/es locals 
D' 11 a 14 hores: horari lliure al Park 
De 12 a 14 hores: música per part de Djs 
De 17 a 21 hores: exhibicions al Park per part d'especialistes
De 18 a 21 hores: actuacions de les escoles de ball Absolute Dance i Dance Team (dansa urbana)

Lloc: Park Cornellà (c. Sevilla, entre Institut Francesc Macià i estació de Renfe).


 

 

Cornellà de Llobregat, 27 de setembre de 2017
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00