La consellera d'Acció Social i l'alcalde de Cornellà visiten la residència Teresa Duran

La consellera d'Acció Social i l'alcalde de Cornellà visiten la residència Teresa Duran

El dilluns se celebrarà una jornada de portes obertes per donar a conèixer a tota la ciutadania aquest futur equipament per a la gent gran

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, realitza demà divendres una visita a les obres de la Residència Teresa Duran, acompanyada per l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón. La consellera es desplaçarà després de la visita al Centre Cívic de Sant Ildefons, ja que ha estat convidada a fer el pregó de les festes del barri de Sant Ildefons, on està situada la residència.

El nou equipament per a la gent gran es troba en la fase final de les obres i és una de les inversions més destacades en matèria social realitzades en els últims anys a la ciutat, en el marc del Pla d'Actuació Integral de Sant Ildefons, que impulsa l'Ajuntament de Cornellà. Precisament, el dilluns 12 d'octubre, coincidint amb les festes del barri, s'ha previst una jornada de portes obertes per donar-la a conèixer a tota la ciutadania. Les visites es podran realitzar entre les 10 i les 14 hores, i entre les 17 i les 20 hores.

La Residència Teresa Duran té capacitat per a 150 places. Actualment s'estan portant a terme els treballs constructius de la part interior del nou equipament que també acollirà un centre de dia. L'edifici té sis plantes, les quatre superiors destinades a les habitacions per als residents, i la resta per al centre de dia, sales de serveis comuns i altres dependències.

19.00h
Visita a la Residència Teresa Duran
Av. Salvador Allende núm. 45

20.00h
Pregó de les Festes de Sant Ildefons a càrrec de Carme Capdevila
Centre Cívic Sant Ildefons (C/Gerdera, s/núm.)

Dilluns, 12 d'octubre

10 a 14h / 17 a 20h
Jornada de portes obertes a la Residència Teresa Duran (Més informació)
Av. Salvador Allende núm. 45

 

Cornellà de Llobregat, 8 d'octubre de 2009

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar