Toni Hill, autor de ‘Tigres de vidre’, fa el pregó de les festes de Sant Ildefons

Toni Hill, autor de ‘Tigres de vidre’, fa el pregó de les festes de Sant Ildefons

L’escriptor Toni Hill obrirà aquest dijous les festes del barri de Sant Ildefons de Cornellà, ja que és l’encarregat de fer el pregó que tindrà lloc demà, a les 19.30 hores, al Centre Cívic de Sant Ildefons.

Toni Hill és llicenciat en psicologia i porta més de deu anys dedicat a la traducció literària i a la col·laboració editorial en diferents àmbits, a més d’escriure diverses novel·les de gènere policíac. Els seus records, com a veí de Cornellà i estudiant de batxillerat al barri de Sant Ildefons durant els anys 80 del segle passat, aporten nombrosos ingredients autobiogràfics a l’última novel·la que ha publicat.

Tigres de Vidre, editada per Grijalbo i Rosa dels Vents, està ambientada al barri de Sant Ildefons, amb una trama intensa on ens transporta per viure la realitat de la vida en aquest barri als temps convulsos dels anys 70. Es tracta d’una història de suspens psicològic, que aborda l’amistat, la culpa, la venjança i l’assetjament escolar, emmarcada a la Ciudad Satélite, com era conegut aleshores.

Sant Ildefons celebra coincidint amb el dia del Pilar les seves festes de barri, amb la majoria d'activitats concentrades aquest cap de setmana. Un programa ple d'activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques i esportives per a totes les edats, organitzades per la coordinadora d'entitats del barri. Al llarg de la setmana, ja hi ha hagut diverses activitats a la biblioteca Sant Ildefons, per als infants, jocs d'arreu del món i jocs gegants i inflables a la plaça de Sant Ildefons els matins del cap de setmana; o una gimcana fotogràfica per a famílies "Què passa a Sant Ildefons?", dissabte.

La programació per al públic adult conté també la cita gastronòmica del Sant Vildefons, davant del mercat (dijous 11 a les 21 hores), l'Art Ildefons, amb propostes escèniques d'artistes i col·lectius locals (divendres 12 a les 19 hores), competicions esportives, mercat d'intercanvi, castellers, botifarrada, ball i moltes activitats més.

 

Cornellà de Llobregat, 10 d'octubre de 2018
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00