Corpus'2011, la festa major més màgica que mai    

Corpus'2011, la festa major més màgica que mai    


Cornellà celebra la Festa Major del Corpus del 23 al 26 de juny amb més d'un centenar de propostes a tots els barris i per a tots els públics

La Festa Major de Cornellà torna a ser un espai de trobada i convivència que ens convida a sortir als carrers i places per gaudir de més de 100 propostes durant la setmana del 20 al 26 de juny. El programa està ple d'iniciatives interessants en cadascun dels barris, gràcies a la col•laboració de les entitats.

El tret de sortida serà el pregó, que correrà a càrrec de l'actor cornellanenc Adrián Rodríguez, conegut pel seu paper en la sèrie Física o Química. Serà el dijous 23 a les 21:15 hores des de la balconada de l'Ajuntament. Poc després, les colles i bèsties de foc del Corndefoc prendran la ciutat per donar l'inici a uns dies de color, música, balls i diversió.

Revetlles de Sant Joan

Aquest any el Corpus té gust de revetlla perquè coincideix amb la festivitat de Sant Joan, i per això, tindrem fins a set punts de festa per gaudir de la nit més llarga de l'any. Com sempre les entitats s'han implicat en aquesta gran Festa, per fer-la més gran i participativa.

El Corpus és la gran festa de la convivència, en la qual les tradicions són un punt de referència. Les exposicions de catifes de flors al carrer Torras i Bages i la Plaça Lluís Companys són part d'aquesta tradició, igual les matinades dels Grallers, el Corndefoc, actuacions de grups corals, el Populari, sardanes, havaneres i rom cremat, entre d' altres.

Així mateix, a l'escola L'Areny, sota l'envelat, podrem escoltar bona música i fer uns balls tradicionals o al ritme d'havaneres. I pels que prefereixen l'aire lliure, a la plaça de Sant Ildefons, la plaça del Pallars i a la plaça Catalunya trobaran melodies de tota la vida, noves versions i swing llatí.

Mago de Oz, pop indie i Maxima FM

El divendres 24, el pop indie arriba a Cornellà de la mà de Tachenko precedit per Defelpa, Cyan i Susan's Red Nipples; però, sens dubte, el grup de folk metal Mago de Oz és el plat fort d'aquest Corpus. Els podreu escoltar a la plaça Catalunya el dissabte 25. Just abans, per anar escalfant motors, Culto Adverso oferirà el millor hip-hop català. I el mateix dia, però al Parc Esportiu, els dj's de Maxima FM de Barcelona delectaran als presents amb una sessió de música dance, projeccions, performances i les millors gogo's. A més, cada nit, diferents punts de la ciutat acolliran concerts de grups de diferents estils perquè tothom trobi el seu espai de diversió. La rumba de Peret serà la darrera gran actuació, a la plaça Catalunya el diumenge 26, abans del castell de focs d'artifici.

Podeu consultar la programació del Corpus 2011:
• A la web municipal, consultant http://www.cornella.cat/ca/Corpus.asp
• Subscrivint-vos a l'agenda d'activitats Cornellà al dia
• Al programa d'actes distribuït als domicilis de Cornellà i als principals equipaments de la ciutat
• Als plafons informatius

 

Cornellà de Llobregat, 21 de juny de 2011

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00