Inici de les Nits d’Estiu amb prop de 40 activitats musicals i culturals durant el mes de juliol   

Inici de les Nits d’Estiu amb prop de 40 activitats musicals i culturals durant el mes de juliol
   

A més dels concerts a Can Mercader, parc de la Infanta i el Castell, es projectarà cinema a la plaça Catalunya i hi haurà actuacions de dansa al carrer

Les Nits d'Estiu 2011 comencen aquest vespre amb l’actuació del grup de flamenc ‘Las Migas’, al parc de la Infanta, i l’acció de dansa a l’espai públic ‘La Dansa, Reina de la Nit’. Fins al 31 de juliol hi haurà prop de 40 activitats vinculades sobretot a la música, però també a l'art, la cultura i el cinema.
     
Algunes de les cites més destacades són els dos concerts a Can Mercader del grup de funk Always Drinking Marching Band (8 de juliol) i el pop experimental de Standstill (15 de juliol). El Castell, com és tradicional, acollirà concerts els dijous de petit format i recollint estils que passaran pel jazz, l’indie-pop i la música lírica. I el Parc de la Infanta, a més de Las Migas, acollirà l’actuació del mític grup català de jazz Lakatans (22 de juliol).

Con a novetat d’aquesta edició, el cinema a la fresca es trasllada a la plaça de Catalunya, els dimecres, quan es projectaran èxits recents com ‘Toy Story 3’ (13 de juliol) i ‘Crepúsculo. Luna nueva’ (20 de juliol). I pel que fa a les arts, cal mencionar les 12 intervencions de dansa que la Escuela de Flamenco Paca García realitzarà en espais com la plaça Catalunya i els centres comercials Splau i Llobregat Centre.

D’altra banda, altres cicles de música i cultura tant promoguts per l'Ajuntament de Cornellà com per diferents entitats estan vinculats al programa de Nits d’Estiu 2011, el 'Can Mercader Festival' (dissabte 16 de juliol al Parc de Can Mercader), el Dansafolk 2011 (organitzat per l'Agrupació Sardanista de Cornellà), o les activitats que organitza el Museu Agbar de les Aigües.

L’Ajuntament de Cornellà porta des de l’any 1997 promovent aquesta programació cultural i d’oci per a les nits d’estiu amb activitats totalment gratuïtes que tenen com a escenari diversos espais de la ciutat.

Tota la programació es pot consultar a: http://www.cornella.cat/ca/NitsDestiu.asp

Cornellà de Llobregat, 1 de juliol de 2011

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar