La 4a Universitat d’Estiu de les Dones s’inaugura dilluns vinent a Cornellà   

La 4a Universitat d’Estiu de les Dones s’inaugura dilluns vinent a Cornellà   

- L’11 de juliol s’inaugura la 4a Universitat d’Estiu de les Dones amb un acte al Citilab a partir de les 11 hores.

Aquests cursos els organitzen conjuntament la Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Cornellà. A la inauguració hi intervindran Mercè Sampietro, actriu; Immaculada Moraleda, Presidenta Delegada de Polítiques d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona; Montserrat Gatell, Presidenta de l’Institut Català de les Dones; Carme Panchon, Vicerectora de la Universitat de Barcelona; i Antonio Balmón, alcalde  de Cornellà de Llobregat.

La Universitat d’Estiu de les Dones és una programació en el marc de ‘Els Juliols’, els cursos d’estiu de la UB. L’oferta acadèmica de la quarta edició es composa de quatre cursos, que són: "Cinema, teatre i dona. Mirades i representacions", coordinat per Cèlia Romea Castro; "Dones i finances", coordinat per Virginia Ferrer Cervero; "Dones i misticisme", que coordinarà Trinidad Donoso Vázquez; i "Trencant esquemes: dones que es fan visibles a l’espai públic", a càrrec de Núria Pumar i Argèlia Queralt. Els cursos, que es fan als matins, s’estructuren en ponències, més dues taules rodones transversals i comuns a totes les àrees, que en aquesta ocasió es dediquen a “La prostitució avui: cap a on volem anar” i “La visió masculina davant l’evolució de les dones”.

El programa acadèmic es desenvolupa entre l’11 i el 15 de juliol i s’acompanya de diverses activitats complementàries, “Les tardes de la universitat”, que inclouen el recital “De Miguel a Miguel”, que Miguel Molina i Lluís de Arqué dediquen a la vida i obra del poeta Miguel Hernández, el mateix 11 de juliol a les 19 h. A més també es farà un taller i un concert dedicats al cant coral.La participació a la Universitat d'Estiu de les Dones és oberta a tothom, no cal complir cap requisit. A més, els cursos poden ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció per a l’alumnat universitari.

Dilluns, 11 de juliol – 11.00 hores
Citilab Cornellà – Plaça de Can Suris s/núm.Més informació sobre la programació: http://www.cornella.cat/ca/UniversitatEstiuDona.asp

Cornellà de Llobregat, 6 de juliol de 2011

 

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00

 

Tornar