Imaginació, participació i diversió: Claus del Corpus 2012

Imaginació, participació i diversió: Claus del Corpus 2012

El grup Pastora i Raimundo Amador protagonitzen els concerts de la plaça Catalunya.

S’estrenen dues noves propostes musicals a l’escenari del Parc Esportiu: el Pop Corn Festival (8 de juny) i la Nit Sounday (9 de juny)

Una aplicació per a mòbils permet descarregar-se tota la programació

Entre l’1 i el 10 de juny podrem tornar a gaudir de la Festa Major de Cornellà de Llobregat: el Corpus 2012. Una festa que aquest any arriba amb la mateixa il•lusió i esperit de dies per compartir, per gaudir i participar, però amb més dosi d'imaginació donada la contenció del pressupost econòmic.

S'ha configurat un programa equilibrat prioritzant l'essència d'una festa ciutadana per viure-la al carrer i per compartir entre tots. Bona mostra d'aquest esperit es troba en les propostes emmarcades en el “Corpus en família” amb grups d'animació i tallers pels més petits a diferents espais, amb la Gimcana i la festa de l'escuma, entre altres.

La música segueix sent un dels punts forts de la nostra festa. Aquest any, la plaça Catalunya rebrà la visita del grup Pastora (dissabte 9 de juny, 22h) i del ritme de flamenc-pop de Raimundo Amador (diumenge 10, 19h). Tampoc no poden faltar les orquestres a la nit a les places dels diferents barris de la ciutat, per ballar i acompanyar-nos més enllà de la mitjanit.

L’escenari del Parc Esportiu acull dues propostes novedoses i gratuïtes: divendres 8 de juny, el Pop Corn Festival, amb les actuacions del Grupo de Expertos Sol y Nieve (banda formada per membres de Los Planetas, Lori Meyers i Lagartija Nick), a més dels grups At Any Rate i Círculo Rojo.

El dissabte, el mateix escenari acollirà el nou festival Nit Sounday, on els més joves podran gaudir de la música dance amb el dj Luxury, dj Marsal Ventura i dj Reny, a més d’un festival d’arts urbanes, amb grafittis i exhibicions de ball.
 
Tot això completat amb les nombroses activitats musicals i folklòriques que ens ofereixen les entitats culturals de la ciutat.També les tradicions i la cultura popular ens acompanyaran amb la Trobada de Gegants (2 de juny, 17 h a la plaça Catalunya) o amb el Populari (9 de juny, 18.30 h), les havaneres i el rom cremat, l’exhibició castellera i el castell de focs d’artifici que tanca la festa el diumenge 10 a partir de les 23 h, al mirador de la Torre de la Miranda.

Nova aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2012 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a la nova aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

L’aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.
 

Aquest codi QR permet obrir l’aplicació web, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone). També s’hi pot accedir a través de les pàgines:

http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/ 

http://www.cornelladellobregat.eu 

Per a mòbils amb sistema operatiu Android, l’enllaç per descarregar l’aplicació és el següent: 


A més, també podeu consultar tota la programació del Corpus:

• A la web municipal, entrant a: http://www.cornella.cat/ca/Corpus.asp
• Subscrivint-vos a l'agenda d'activitats Cornellà al dia
• Al programa d'actes que es distribueix als domicilis i als principals equipaments de Cornellà de Llobregat
• Als plafons informatius

Cornellà de Llobregat, 29 de maig de 2012

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament de Premsa i Comunicació
Tlf: 93.377.02.12 / Fax: 93.377.88.00