L’artista cornellanenc Levi Díaz guanya la sisena edició de “la voz kids”

26 de juliol de 2021
  • El jove també va ser primer premi de la categoria jove i premi al concursant més carismàtic de la primera edició del certamen local “La Veu de Cornellà”

 

Levi Díaz, d’11 anys i veí de Cornellà de Llobregat, ha estat el guanyador de la sisena edició del programa de televisió “La Voz Kids”. L’artista, que ja es va presentar a l’edició passada sense superar les audicions a cegues, s’ha endut ara el primer premi, formant part de l’equip del músic i cantant  Melendi.

Díaz va seduir el públic durant la darrera gala del programa televisiu –emès divendres 23 de juliol- interpretant la cançó “Never enough”, de la pel·lícula “The greatest showman”. Durant el darrer programa, el cornellanenc  també va actuar amb David Bisbal i Aitana, amb Beret, i amb Pablo López.

Actualment, Levi Díaz es prepara per millorar la seva tècnica vocal, a més de continuar amb els seus estudis ordinaris. Levi, que ja era un talent a nivell local, ara també ha esdevingut un exemple per a la resta de joves que, com ell, volen fer-se un lloc en el món de la música. L’any 2019, va participar en la primera edició de “La Veu de Cornellà” i va guanyar el primer premi de la categoria jove, a més de rebre el reconeixement del públic amb el guardó al concursant més carismàtic.

 

El disc de “La Veu de Cornellà”

A banda de la seva participació en el programa d’Antena 3, Levi també ha estat rellevant aquests darrers dies per la presentació del disc recopilatori del concurs de talent local.

Els guanyadors i guanyadores de “La Veu de Cornellà” han gravat un disc amb les cançons que van cantar durant el certamen, a més d’un tema conjunt creat especialment pel productor i responsable de “La Veu de Cornellà”, Òscar Larios.

Entre la llista dels artistes guanyadors al certamen cornellanenc, a banda de Levi Díaz, també n’hi ha d’altres que han participat en programes de televisió. Un exemple és la cornellanenca Ruth Jové, primer premi en la categoria d’adults del concurs local i participant dels programes “OT Fest”, “La Voz” i “Operación Triunfo”.

Aquest disc de “La Veu de Cornellà” es pot escoltar a través de la pàgina web municipal.