Una actuació de la Guàrdia Urbana de Cornellà permet confiscar més de 4 kg d’haixix arran d’un accident de trànsit

4 de novembre de 2021

La Guàrdia Urbana de Cornellà va detenir una persona per un delicte contra la seguretat pública i va confiscar més de 4 kg d’haixix ahir dimecres, 3 de novembre, després d’una actuació conjunta de diverses de les seves unitats operatives al barri Centre de la ciutat.

En un primer moment, la Guàrdia Urbana rep la notificació d’un accident de trànsit entre un cotxe i una moto, al carrer de Campoamor, al voltant de les 17.20 hores d’ahir. El guàrdia de barri que hi arriba en primer lloc hi troba els dos conductors implicats, però és alertat pel conductor del cotxe que, just després de l’accident, el conductor de la moto havia fugit ràpidament a peu cap a una zona d’horts i canyes -propera al Camp de les Aigües-, amb una bossa, la qual hauria abandonat.

D’acord amb aquesta declaració, l’agent alerta a la Unitat de Seguretat Ciutadana, que s’hi presenta acompanyada del gos Tro (unitat K9), al qual condueixen a la zona en qüestió. La recerca de la USC porta a localitzar 4 planxes d’haixix, amb un pes total de 4,2 quilograms, per la qual cosa es procedeix a detenir el conductor de la motocicleta per un delicte contra la salut pública. Aquesta persona, a més, resulta tenir antecedents per delictes similars.

L’actuació suposa una important aprehensió de droga, amb la participació d’agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana, el torn de tarda i els guàrdies de barri, a més de la intervenció del Tro, gos que forma part de la unitat canina de la Guàrdia Urbana de Cornellà des de 2017.