Cercavila d'obertura dels Camins Escolars (experiència pilot)

L’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona posa en funcionament els Camins Escolars, projecte que promou, facilita i garanteix la seguretat en el desplaçament de l’alumnat a l’escola quan comencen a anar-hi sols. Es tracta d'una experiència pilot en la que participen les Escoles Sant Ildefons, Torre de la Miranda i Alexandre Galí.

Els camins escollits són el resultat d’un treball en el que han participat les direccions, els mestres, l’alumnat i l’AMPA de les escoles.

Els nens i nenes que recorren els itineraris diàriament contaran amb unes marques vials a tot el recorregut, que indiquen la trajectòria del camí segur cap a l’escola.  Per complementar el projecte, fins el moment hi ha adherits 20 establiments identificats com Espai Amic en els que es podran apropar en cas de trobar-se amb alguna dificultat. Els Camins Escolars passen per l’Avinguda Sant Ildefons, República Argentina, carrer Cirerer, carrer Doctor Arús, carrer dels Almogàvers i Plaça Sant Ildefons.