Comença el curs escolar amb noves aules


Prop d’11.000 infants i joves començaran al setembre el curs escolar 2009-2010. Les escoles bressol municipals ho fan el dia 8 de setembre amb una oferta de més de mig miler de places de 0 a 3 anys i una escola bressol a cada barri. El dia 14 obriran les seves portes els 16 centres públics d’educació infantil i primària i també els concertats. Finalment el 14 de setembre s’iniciarà l’activitat als instituts.

Més aules per al nou curs

Una de les novetats del curs escolar 2009-2010 a la nostra ciutat serà la creació d’una nova línia educativa al CEIP Suris que suposa la creació d’un total de nou aules. També s’amplia aquest curs l’IES Esteve Terrades que, amb 4 aules noves passa a tenir 4 línies d’educació secundària obligatòria i dues línies de Batxillerat i cicles de Formació Professional.

Una altra de les novetats per al proper curs, contemplades en el Pacte per l’Educació, signat a la primavera entre l’Ajuntament de Cornellà i la Generalitat de Catalunya, és la creació d’un Espai de Benvinguda (EBE) a les dependències de l’antic CEIP Ignasi Iglesias. També el proper curs l’Ajuntament promourà activitats de reforç per a alumnes de secundària en àmbits com les matemàtiques, l’anglès o la lectura.

Una oferta de qualitat

Cornellà compta amb una oferta educativa de qualitat per atendre les demandes de la ciutadania amb un total de 7 escoles bressol municipals, 16 centres públics d’educació infantil i primària, 5 instituts i 1 escola municipal d’educació especial. Tot això es complementa amb les Escoles d’adults i l’Escola Municipal de Música, a més de la promoció d’un ampli ventall de propostes educatives i diverses opcions d’ensenyament per als adults com la UNED i la Universitat de la Gent Gran, entre d’altres. A més per a tots els estudiants d’infantil, primària i secundària es configura un ampli ventall d’activitats complementàries en el programa de Propostes Educatives de l’Ajuntament.