Tall del metro entre el 29 d'octubre i l'1 de novembre

Departament de Via Pública

Des del dissabte 29 d'octubre fins al dimarts 1 de novembre (tots dos inclosos) resta tancat el tram de la línia 5 de metro entre Cornellà Centre i Can Boixeres, per treballs de millora de la infraestructura. La resta de la línia 5, entre Can Boixeres i Vall d'Hebron, funciona amb normalitat.

Per reduir les molèsties als viatgers durant l'afectació del servei, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilita un servei especial d'autobusos entre Cornellà Centre i Can Boixeres, amb parada a les estacions afectades pel tall (Gavarra i Sant Ildefons), que funciona amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. Cornellà Centre esta connectada igualment amb la xarxa de metro mitjançant els trens de Rodalies (línies R1 i R4), que tenen parada als intercanviadors de Sants i La Sagrera.

Parades i recorregut del servei especial d'autobusos
Octaveta informativa

Obres L5

Aquests treballs de millora s'han planificat aprofitant un cap de setmana i el pont de Tots Sants, perquè en aquestes dates habitualment es produeix un descens notable de la mobilitat urbana i dels passatgers del transport públic.

Substitució de la diagonal de Cornellà Centre

La suspensió del servei durant aquests quatre dies servirà per renovar un aparell de via de tipus diagonal que hi ha a la cua de maniobres de Cornellà Centre. Es tracta d'un dispositiu que permet el canvi de via dels trens al final del recorregut de la línia que, pel desgast acumulat, s'ha de substituir per un de nou.