Moltes propostes culturals i esportives per gaudir el cap de setmana

Aquest cap de setmana l'agenda cultural i esportiva ens permetrà gaudir de propostes per a tots els públics a diferents espais de la ciutat. Avui divendres, a les 16h, dins del programa Vine a fer esport salut! es podrà participar en una sortida de nordik walking per un entorn natural des del Parc Esportiu i per la llera del Llobregat. Demà l'opció d'aquest programa convida a participar en una masterclass d'aeròbic a la plaça de Sant Ildefons, a partir de les 12 hores.

En l'àmbit cultural les propostes s'estenen per diferents escenaris: el Patronat acollirà dissabte l'actuació de l'Orquestra Àrab de Barcelona (21h) i el diumenge en aquest mateix espai tindrà lloc una altra proposta teatral del 8è. concurs de Teatre Amateur, a partir de les 18.30h. Per als infants, diumenge, en dues sessions (12.00 i 12.45h) s'ha programat l'obra de teatre "Piu, Piu" a l'Orfeó Catalònia.

El Parc de Can Mercader és també un escenari habitual de concentració d'activitats. Per als que els hi agradi la natura podran participar, a les 11h, en una activitat guiada per conèixer la seva vegetació i a les 12h es podran acostar al Museu Palau Mercader per fer una visita guiada per la seva planta noble. També al Museu Agbar estan programades activitats tant pel dissabte com pel diumenge. Tenim per davant un cap de setmana per no avorrir-nos.

Programació Vine a fer esport Salut!

Programació del Cornellà Escena

Programació del Teatre en Familia

Programació del 8è. concurs de Teatre Amateur de Cornellà