Biblioteques, opcions de lectura i molt més

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà, formada per les Biblioteques Central, Marta Mata i Sant Ildefons tenen a punt un munt de propostes durant l'estiu en horari de tarda (15.30 a 20.30h), de dilluns a divendres, per a tota la família. A més de poder gaudir de lectures de tota mena, es pot aprendre a jugar a escacs, veure pel·lícules, fer tallers de teatre, veure exposicions, jugar a jocs de taula o assistir a xerrades.

A la Biblioteca Central ens proposen gaudir de les novel·les d'humor com a alternativa estival per a omplir el temps lliure o aprendre a il·lustrar un conte, fer un taller de teatre o veure alguna pel·lícula divertida.

La Marta Mata ens convida a aprendre a jugar a escacs, a descobrir el seu fons, veure alguna exposició i descobrir les sorpreses amagades que guarden els seus llibres. La Biblioteca de Sant Ildefons obre les seves portes a un munt de propostes com ara una exposició sobre els campaments sahrauís, tallers d'escacs, una xerrada amb la il·lustradora i escriptora de literatura infantil Kitty Crowther, o participar a la festa de benvinguda als nens i nenes sahrauís que passen l'estiu a la ciutat.

Consulta aquí tota la informació de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà