Les biblioteques pensen en els infants amb tallers de Pre-Lectura i l’Hora del Conte

La biblioteca Marta Mata acull el 28 d’octubre a les 18 hores, el Taller de Pre-Lectura Atents!, una activitat pensada perquè els nens i nenes de 4 a 6 anys adquireixin pautes adients a les seves habilitats lectores i es puguin desenvolupar amb èxit en aquesta etapa clau com a futurs adults lectors.

L’activitat va a càrrec de l’associació de professionals Avesedari i compta amb l’aplicació de tècniques i estratègies psicopedagògiques de caràcter lúdic.

Aprendre a llegir és bàsic, però també ho és entendre i comprendre el que es llegeix, tot i que no sempre és així. Actualment, els múltiples factors que hi ha en el procés d'adquisició de la lecto-escriptura es poden treballar i entrenar, per facilitar el pas per l'escola i minimitzar possibles dificultats en l'aprenentatge.

D’altra banda, a la biblioteca Sant Ildefons tindrà lloc l’Hora del Conte amb “Shhh... compte, un conte!: En Tito malabarista”. Chus Ramos transportarà als infants d’entre 4 i 9 anys a l’univers d'en Tito, l’estrella del circ Randi. Les seves actuacions agraden molt al públic, però un dia passa una cosa molt estranya... el nas d’en Tito desapareix! Si no us ho voleu perdre, serà el dimarts 29 d’octubre a les 18 hores.