L’Ajuntament posa en marxa la Seu Electrónica per continuar apropant la gestió municipal a la ciutadania

L'Ajuntament de Cornellà posa en marxa la Seu Electrònica, una web que li permet establir comunicació amb la població les 24 hores dels 365 dies de l'any. D'aquesta manera fa un pas més en el seu compromís d'apropar la gestió municipal a la ciutadania, adequant-se als horaris de les diferents jornades laborals i als nous hàbits dels veïns -augment de l'ús d'internet.-  Amb la posada en funcionament de la Seu Electrònica, els ciutadans estalvien temps i guanyen autonomia.

A més, la nova web, suposa la modernització de l'administració i permet agilitzar els processos administratius, que guanyen en eficiència i eficàcia, al mateix temps que s'incrementa la transparència municipal.

El nou espai on line  permet a ciutadans, empreses i entitats realitzar tràmits administratius com la validació de documents o temes relacionats amb gestió tributària, a part d'oferir informació sobre normativa municipal, subvencions, documents públics, diaris oficials, convocatòries de treball... entre d'altres.

Per a la realització d'alguns tràmits, cal un certificat electrònic que es pot aconseguir a l'Agència Catalana, a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, al Cos Nacional de Policia i que es pot tramitar, directament, des de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'ajuntament.

Els continguts de la Seu Electrònica estan distribuïts en tres apartats, per tal de fer facilitar el seu accés: Sobre la Seu, Informació Pública i Tràmit i gestions.

La Seu també inclou l'accés directe a altres serveis digitals de l'Ajuntament, com ara Govern Obert, Open Data i la plataforma digital A prop teu.

Els ciutadans també poden seguir realitzant els seus tràmits de manera presencial, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Es recomana que sol·licitin cita prèvia al telèfon 93 377 02 12 o a través d'aquesta web.