Opcions per a tothom per aprendre, jugar i divertir-se

L'estiu ofereix un munt de propostes per aprendre i divertir-se. Des de tallers d'escacs per als infants, a cursos d'idiomes, tallers de ball, d'art o de risoterapia, fins a aprendre tecnologia al tecnoestiu del Citilab. Dins del programa Educar per Créixer aquest estiu hi ha diferents propostes. Una d'elles, un casal d'anglès per a joves de 1er i 2º d'ESO, i un casal per aprendre aquest idioma per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Així mateix, 'Entrenem la ment' és  un taller de jocs de taula i estratègia per a nens d'entre 6 i 14 anys, un taller per fer contes en 3D a la Xarxa de Biblioteques, que fins el 15 de setembre obren en horari de 15.30 a 20.30h.

 Els centres cívics també obren al juliol amb tallers de ball, d'art, etc i les piscines municipals ofereixen la possibilitat de fer cursets intensius de diferents nivells. 

Tecnoestiu al Citialb                                                                    

Així mateix, la ludoteca del Museu Agbar compta amb una iniciativa formativa i lúdica per a nens i nenes i al Citilab, el tecnoestiu convida als nens i nenes a partir de 8 anys a participar en activitats d'un dia de durada. Aquest anys es proposen  dos tallers per aprendre com funcionen alguns dels sistemes de comunicació i codificació d'informació. Des dels més antics, com pot ser la transmissió amb codi Morse, fins als més moderns, com pot ser el WhatsApp.

 

Pàgina Educar per Créixer
Pàgina Citilab
Xarxa de Biblioteques de Cornellà