200 activitats per posar-se en forma durant la tardor

La programació Vine a fer Esport-Salut torna a partir del 15 de setembre i fins a Nadal amb gairebé 200 activitats populars, gratuïtes i adreçades a tot tipus de públic que vulgui posar-se en forma, en companyia, en diferents espais públics de la ciutat.

Gairebé cada dia hi ha activitats, per exemple tots els dissabtes hi ha una masterclass saludable en un parc o plaça, i els dimecres sempre es fa l'activitat "Descobreix el medi aquàtic" a la piscina de Can Millars. Les quatre rutes per diferents barris "Passos a mils" es fan cada setmana, dues al matí (dimarts i divendres) i dues a la tarda (dilluns i dimecres). També es mantenen les novetats de l'última temporada, com Ànim 10, que es fa dos cops per setmana, i que és una activitat física per a la millora de l'estat anímic i disminució de l'estrès. Així mateix, hi ha opcions de fer running, nordik walking o txi kung, entre d'altres.

Totes les activitats estan conduïdes per un tècnic esportiu especialitzat que també us assessorarà si ho necessiteu, i no cal inscripció prèvia, només portar roba i calçat còmodes i adequats a cada activitat. La majoria tenen una durada de 50 minuts.

 

Consulta la programació Esport Salut