La Mostra del Còmic inunda la ciutat d’historietes i creativitat

AQUÍ pots consultar tota la programació de la Mostra. 

Més d’una trentena d’activitats entre exposicions, tallers o xerrades, estan instal·lades a la ciutat durant el mes de novembre per donar difusió i promoure l’art del còmic durant la 30a edició de la Mostra del Còmic a Cornellà. 

Escoles, biblioteques, centres cívics i sales d’exposicions respiren durant el mes l’art de les vinyetes amb propostes per a totes les edats. Tindrem mostres en homenatge a Mafalda i El Papus, d’alumnes de l’Escola Joso, i d’autors de la talla de Josep Homs, Josep Maria Polls i Jordi Sempere, Paco Roca o Sonia Pulido. 

A més, aquest divendres 7 de novembre, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs de còmics i s’inaugurarà l’exposició, que estarà tot el mes al Castell i que ens permetrà gaudir d’una selecció de les millors obres que han participat al certamen. 

Còmics a escoles i instituts

Durant tot el mes de novembre s’han preparat diferents iniciatives per a escoles i instituts:

  • Còmic Jove: passeu pel Punt a l’Institut i podreu col·laborar en la creació d’un còmic compartit, i on vosaltres mateixos sereu els protagonistes de la història! També el podreu fer al CRAJ.
  • Maleta pedagògica de còmics
  • 50è. aniversari de Mafalda: les tires còmiques del mític personatge de Quino i una proposta de treball per al professorat amb activitats destinades a l’alumnat.
  • Maletes pedagògiques de còmics per a primària, secundària i batxillerat. Per descobrir els còmics i les seves històries.
  • Taller de color digital: descobreix el tractament bàsic del color digital als còmics. Dimecres 19 i 26 de novembre, 3 i 10 de desembre, de 18 a 19.30 h.
  • Taller de còmic manga, a càrrec d’Irene Martín, a la Biblioteca Marta Mata. Per a joves a partir de 15 anys. Places limitades.