Cornellà recapta prop de 15.000 euros contra el càncer infantil

Durant el que portem d’any dues iniciatives ciutadanes han fet possible la donació de 15.000 euros a l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la lluita contra el càncer infantil. Una d’aquestes iniciatives és el projecte “Mil i una Nineka” de Maria Rascón. Unes nines fetes de roba creades gràcies a la col·laboració de molts ciutadans i ciutadanes de Cornellà, que s’han venut i han permès recaptar 12.000 euros. Entre la recaptació aconseguida durant el 2013 i la d’aquest 2015, s’ha finançat el salari d’un investigador.

Així mateix, l’ampa de l’escola l’Areny ha recaptat 2.715 euros durant el curs escolar mitjançant l’organització de diferents activitat solidàries i gràcies a la implicació dels infants i els seus familiars, i amb la col·laboració també de diferents comerços locals.

Aquesta és una activitat que se suma a les moltes altres desenvolupades a Catalunya per fomentar la investigació del càncer infantil. Segons dades de la Generalitat, el 80% del finançament del laboratori de Sant Joan de Déu prové de la solidaritat. És a dir, del milió d’euros que suposa investigar el càncer infantil, 800.000 euros provenen de la generositat de les persones.

Blog 'Mil i una Nineka'