Bon Estiu, i Bona Lectura

Les piscines, obertes cada dia

Les piscines exteriors municipals, la del Parc Esportiu Llobregat i la del Complex Can Mercader, són obertes a la vostra disposició tots els dies de la setmana de 10.30h a 19.30h. Per accedir-hi, es pot comprar una entrada puntual, un abonament de temporada per a una o per a les dues instal·lacions, o abonaments de 10 i 20 usos, vàlids per als dos centres fins arribar a l’aforament màxim permès.

Una de les novetats d’aquesta temporada és la creació de l’entrada “exprés”. Un tipus que garanteix l’accés  a les piscines per tan sols 2€ entre les 17h i les 19:30h. La temporada de piscina exterior al PELL acabarà el 31 d’agost  i a Can Mercader acabarà el 13 de setembre. Tots els socis del PELL i els usuaris que adquireixin un abonament de temporada en el PELL podran anar a la piscina de Can Mercader entre l’1 i el 13 de setembre, dies en els quals la piscina exterior del PELL romandrà tancada.

I també és un bon moment per gaudir de les nombroses activitats dirigides que ofereixen els dos centres. Consulteu més detalls a les recepcions de cada equipament.

Web del PELL i del Complex Can Mercader
Activitats dirigides al Complex Can Mercader (agost)
Activitats dirigides al Parc Esportiu Llobregat (agost)

Activitats a la Xarxa de Biblioteques i infinitat de llibres per triar

Entre les moltes opcions que tenim d'oci aquest estiu, la lectura és de les més assequibles i més enriquidores. A l'estiu, l'Ajuntament de Cornellà, dins del seu compromís com a Ciutat de la Lectura, promou a través dels mitjans publicitaris la campanya "Bon estiu, bona lectura". Aquestes són les properes activitats que farà la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, que no tanquen durant el mes d'agost, fent un horari de 15.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres; però recordeu: sempre són plenes de llibres per triar i llegir gratuïtament, pel·lícules, etc.

-Tarda de jocs. Cada dimecres dels mesos de juliol i agost, de 18 a 20 hores, a la sala infantil de la biblioteca Central.
-Bookfacefriday, 13 d'agost, a les 18 hores, a la sala infantil de la biblioteca Central. Fes-te una foto amb disfresses, les portades dels llibres, etc.
-Exposició "De cap a l'aventura". A partir del 5 d'agost, a la biblioteca Central.
-Exposició "Escaleta de versos. Joan Raspall, graó a graó". A partir del 5 d'agost, a la biblioteca Sant Ildefons.
-Exposició "Simone de Beauvoir, feminista i escriptora". A partir del 12 d'agost, a la biblioteca Sant Ildefons.
-Exposició "De Paralues al vent a La fàbrica". A partir del 12 d'agost, a la biblioteca Central.
-"Aquest estiu, fem com en Nils". A les tres biblioteques de la XBC.

Xarxa de Biblioteques de Cornellà
Butlletí de novetats

Altres activitats

I encara hi ha altres activitats que podeu tenir en compte, com la Ludoteca d'Aigua al Museu Agbar de les Aigües, fins al 3 d'agost, o gaudir dels espais naturals de la ciutat, com l'entorn del riu Llobregat, o els parcs de la ciutat. I recordeu, Bon Estiu, i Bona Lectura!