S'obren les preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2016-2017

Departament d'Educació

Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals del curs 2016-2017 són obertes entre el 5 i el 19 de maig. Cornellà compta en l'actualitat amb vuit escoles bressol municipals, a tots els barris de la ciutat, les quals realitzaran jornades de portes obertes a partir del 23 de maig.

Les famílies interessades hauran de formalitzar la preinscripció a l'oficina especial situada a la planta baixa del Centre Cultural García Nieto, al carrer Mossèn Andreu 13-19 (entre el CRAJ i l'Escola de Música), de dilluns a divendres en horari de 9.30h a 14.00h i de 16.30h a 19.00h. El 30 de maig es faran públiques les llistes baremades de sol·licituds, mentre que el sorteig de les places disponibles està previst per al 7 de juny.

Tarifació social

A partir del proper curs 2016-2017, l’Ajuntament de Cornellà posarà en marxa un sistema de tarifació social a les escoles bressol i l’Escola de Música municipals, a partir del qual les famílies pagaran les quotes d’aquests serveis en funció de la seva disponibilitat de renda i del nombre de membres.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament pretén garantir el dret d’accés a l’etapa educativa de 0-3 anys i d’altres serveis educatius i culturals al conjunt d’infants de la ciutat, independentment de la situació econòmica. Durant aquest mes el consistori està informant a les famílies d’aquesta mesura i està treballant en els diferents barems i percentatges que s’aplicaran en funció de les rendes mitjanes de la ciutat.

Calendari preinscripció i matrícula del curs 2016-2017
Jornades de portes obertes (del 23 de maig al 7 de juny)
Més informació