La Setmana de la Dignitat es clou amb una gran participació i compromís ciutadà

Cornellà ha reunit un gran compromís ciutadà per donar suport a una societat més justa i igualitària en tots els actes de la IV Setmana de la Dignitat, que s'ha tancat aquest diumenge, i amb moltes activitats repletes de públic.

Dels darrers dies, cal destacar les activitats al PELL de dissabte al matí, amb 1.000 inscrits al Cros Popular i 400 més a la sessió de Zumba per la Dignitat, i 500 kg d'aliments recollits que es destinaran a la Botiga Solidària. També dissabte, la festa de la ludoteca va atreure fins a 500 persones en alguns moments a la plaça de Catalunya. I, evidentment, a les activitats vinculades a la Trobada de Gegants, al Dia Internacional de les Famílies a Can Mercader, el concert conjunt de l'Escola de Música i la Societat Coral La Unió... durant els propers dies s'acabarà el balanç del gran recapte, i el manifest que de moment porta gairebé 300 signatures.

Pots veure una selecció de fotografies de totes les activitats a aquesta pàgina o també al nostre àlbum de Flickr. També pots veure vídeos d'algunes de les activitats.

SIGNA EL MANIFEST
Llegeix la nota de premsa completa