Cornellà, un estiu ple d'oportunitatsTranquil·litat i bona lectura

Les tres biblioteques de Cornellà, Sant Ildefons, Marta Mata i Central, continuen obertes fins al 15 de setembre, de dilluns a divendres, en horari de tarda, de 15.30 a 20.30 hores. Tres espais dotats amb totes les comoditats, accés a internet i wifi, milers de llibres, centenars de revistes, premsa diària, música i cinema al teu abast. A més, continuen programant activitats culturals i familiars per aprofitar l'estiu. Durant el mes d'agost podeu veure diverses exposicions: "Maternitats", a la biblioteca Marta Mata, produïda pel Programa de Cooperació Internacional de l'Obra Social La Caixa, que recull fotografies de Bru Rovira sobre la maternitat. I una mostra curiosa a la biblioteca Sant Ildefons dels projectes realitzats per estudiants de la UPC sota el repte de crear un objecte que compleixi una doble funció: la de seure i la de ser un contenidor de llibres, "Cadira i llibre".
Més informació: Xarxa de biblioteques de Cornellà

 
     
 

Patis oberts per als més joves

Els patis i les pistes esportives de les escoles Ignasi Iglesias, Mare de Déu de Montserrat, Sant Ildefons, Escola Suris i L'Areny obren del 27 de juny al 10 de setembre. Estaran tancats del 8 al 21 d'agost, excepte el pati de l'escola Montserrat que romandrà obert ininterrompudament. També estaran obertes tot el dia les pistes esportives de la plaça d'Europa, Almeda la Vella i del parc de la Infanta. Horari de 17.30 a 21.00 h (escola Ignasi Iglesias a les 20.30 h)
     

Temps de capbussades

Les piscines del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic Can Mercader són ideals per refrescar-se durant les hores de més calor. El seu horari és de 10.30 a 19.30 hores, de dilluns a diumenge, i romandran obertes des del 18 de juny fins al 31 d'agost (PELL), i fins l'11 de setembre (Can Mercader). Aquest any podeu tornar a gaudir de l'entrada "exprés"que garanteix l'accés a les piscines per tan sols 2€ entre les 17h i les 19:30h. www.parcesportiullobregat.com.
 
     
 

Redescobrir la ciutat

Parcs, places i el riu Llobregat són els espais recomanats per gaudir del patrimoni natural que ofereix la nostra ciutat, amb la família, sols o passejant el gos, a peu o amb bicicleta, qualsevol fórmula és vàlida per fer salut i relaxar-se.
     

Ludoteca per als més petits

El nou espai Cornellà en miniatura de la Ludoteca del Parc Esportiu Llobregat (PELL) romandrà obert durant l'estiu per als nens i nenes de la ciutat, d'entre 0 i 8 anys, de dilluns a divendres de 17.30 a 19.30 hores, el dissabte de 10.30 a 12.30 hi de 17.30 a 19.30 h, i el diumenge de 10.30 a 12.30 h. Recentment, la ludoteca ha estrenat aquest espai, en el qual els petits poden jugar a jocs clàssics amb reproduccions dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Cornellà, acompanyats dels seus pares, fins a omplir l'aforament. www.parcesportiullobregat.com