Festes al Pedró, activitats famililars, teatre i molt més al Què fer a Cornellà

Acabem el mes que arreplega més festes de barri de la nostra ciuat amb les festes de Sant Miquel del barri Pedró, amb una agenda carregada d'actes per aquest cap de setmana. L'organització corre a càrrec de la comissió de festes, a la qual s'integren més de deu diferents entitats vinculades al barri que han organitzat activitats per a tota la família com una ludoteca al carrer a càrrec de l'Esplai Mowgli, el correfoc amb els Diables de Cornellà i la colla Cua de Drac del Foment, esports i tornejos d'escacs, un cercavila amb el grup Always Drinking, a més del ball de festa major, amb l'orquestra Fòrum, dissabte a la nit a la plaça Pallars, on tenen lloc la majoria d'actes de carrer. El dilluns 3 d'octubre, les atraccions firals tindran un 50% de descompte per als infants.

Coincideix amb un cap de setmana que comencem programacions culturals: Cultura el Família i Cornellà Escena estrenen programació de tardor. La biblioteca de Sant Ildefons acollirà el primer dissabte familiar (12h) amb la posada en escena de “El Mico i la Tortuga” , i el  diumenge (12h) al Patronat Cultural de la mà de la companyia Teatre Nu, “Torna Robin Hood”.  També trobareu més propostes municipals de música i teatre fins a finals d'any, com ara : You Say Tomato (9 d'octubre), Anthus: ‘Radici' Jazz (19 d'octubre), Lorca contra Lorca. La palabra imprevista (13 de novembre), Ferran Palau (19 de novembre), entre d'altres.

A la web també es pot comprar l'entrada anticipadament i obtenir descomptes per abonaments de diversos espectacles. I recordeu que podeu estar al dia de totes aquestes programacions de música, teatre i teatre familiar consultant la web www.queferacornella.cat

Consulteu el programa de les festes del barri Pedró

 Descarrega't l'app Què fer a Cornellà