Activitats diàries als espais públics amb el programa "Vine a fer Esport-Salut"

Des del passat mes de setembre i fins a finals de desembre, hi ha programades més de 200 activitats saludables gratuïtes i amb dinamitzadors, als parcs i places de la ciutat, dins del programa "Vine a fer Esport-Salut" del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Cornellà. Hi ha propostes amb diferents nivells de dificultat i adaptades a qualsevol edat o preparació física. L'objectiu és promoure entre la ciutadania l'esport saludable, gratuït, en espais públics i conscienciar tothom que té molt fàcil realitzar una activitat física prop de casa.Una bona oportunitat per fer exercici , gaudir de l’espai públic de la ciutat i conèixer gent.

Com a novetat s'afegeix a la programació el Primal Training, un entrenament de gestos funcionals (empènyer, córrer, saltar...) ajudant-se del propi pes corporal, els dissabtes al costat del rocòdrom de Can Mercader. També trobareu les propostes habituals: Masterclass al ritme de la música, Nordik Walking, iciació al running per diferents circuits de Cornellà i la llera del riu i Running Femení, activitats físico-esportives, les excursions de Passos a Mils, Ànim 10, activitats a la piscina de Can Millars o rutes de ciclisme.I a més, podeu cuidar la vostra alimentació amb els Tallers d'Alimentació Saludables que s'organitzen un cop al mes al centre cívic Sant Ildefons.

Totes les sessions tenen una durada aproximada d’1 hora, exceptuant les d’Ànim 10, que són d’1 hora i 30 minuts. Totes les activitats estan supervisades per un monitor o dinamitzador esportiu i pràcticament cada dia hi ha entre dues i quatre activitats diferents per tota la ciutat.

Són totes gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació : Departament d’Esports: 93 377 02 12 / extensió 1797

Tríptic activitats SETEMBRE-DESEMBRE 2016