Es posa en marxa la primera Llançadora d'Ocupació de Cornellà

Departament de Polítiques d'Ocupació

El 8 de maig han començat el seu període de formació les 20 persones incorporades a la primera Llançadora d'Ocupació de Cornellà. La Llançadora d'Ocupació és una nova eina de foment de l'ocupació que canvia l'enfoc de les polítiques laborals, i planteja una nova filosofia d'innovació social amb les persones desocupades.

Ofereix sessions individuals i en grup fins a vint persones, amb diferents edats, perfils formatius o trajectòries laborals, que durant cinc mesos es reuniran a l'edifici de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Cornellà, a Can Mercader, per entrenar una recerca de treball innovadora, proactiva, visible i solidària. És a dir, el plantejament és que treballin en equip, que entre ells no imperi la competència, sinó que incorporin la cultura col·laborativa i s'ajudin mútuament per reforçar les seves habilitats.

El projecte de la Llançadora d'Ocupació a Cornellà neix gràcies a l'acord entre l'Ajuntament de Cornellà, la Fundación Santa María la Real, i la Fundación Telefònica, i està finançada pel Fons Social Europeu.

Nota de premsa
Més informació
Lanzaderas de empleo