Ja pots signar el manifest d'aquest any de les Jornades de la Dignitat

Per cinquena vegada, Cornellà s’omplirà d’activitats reivindicatives per manifestar el compromís d’entitats, institucions i centres educatius de la ciutat amb les persones que més dificultats passen per culpa de la crisi econòmica i reivindiquen una societat més justa i solidària.

La programació d’aquestes Jornades de la Dignitat tindran lloc del 8 al 10 de juny. Hores d’ara ja podeu sumar-vos-hi signant el Manifest per la Dignitat que hi ha penjat a la pàgina web.

Durant les jornades també es podrà participar en el recapte d’aliments destinats a la Botiga Solidària de Cornellà. També es poden dur als mercats municipals, associacions de veïns de la ciutat, Espai Esportiu Sant Ildefons, i diversos comerços i entitats col·laboradores.

La inauguració córre a càrrec de Jordi Évole, que presentarà el seu documental ‘Astral’, i l’acte central és de nou a la plaça de Catalunya, durant el matí del dia 10, un Dissabte Reivindicatiu amb mostra d’entitats, ludoteca al carrer, etc.

Aquesta programació està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà, dins del marc de l’Acord Social contra la Crisi, que aplega una trentena d’entitats, institucions, grups polítics, agents socials i particulars del municipi.

 
SIGNA EL MANIFEST
Descarrega les activitats
Llegeix la nota de premsa completa