Cornellà lluita contra la pobresa de forma unitària amb les Jornades de la Dignitat

Per cinquena vegada, Cornellà s’omplirà d’activitats reivindicatives per manifestar el compromís d’entitats, institucions i centres educatius de la ciutat amb les persones que més dificultats passen per culpa de la crisi econòmica i reivindiquen una societat més justa i solidària.

Aquests actes, adreçats a totes les edats, tenen com a objectiu divulgar i posar de manifest l’existència de bosses de pobresa i situacions d’exclusió social que viuen moltes famílies, tot i que els indicadors econòmics dibuixin una millora socioeconòmica.

El divendres serà el torn de la mobilització del món educatiu, amb activitats que  reivindicaran els valors i la importància de l’educació per garantir la igualtat d’oportunitats a la societat. Les Jornades de la Dignitat finalitzaran amb el Dissabte Reivindicatiu, que començarà amb el Cros Popular del PELL Contra la pobresa energètica; també el dissabte les entitats socials de la ciutat es donaran cita a la plaça de Catalunya per explicar els seus projectes i reclamar, de forma conjunta, mesures per contrarestar els efectes de la crisi.

Durant les jornades també es podrà participar en el recapte d’aliments destinats a la Botiga Solidària de Cornellà. També es poden dur als mercats municipals, associacions de veïns de la ciutat, Espai Esportiu Sant Ildefons, i diversos comerços i entitats col·laboradores.

Aquesta programació està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà, dins del marc de l’Acord Social contra la Crisi, que aplega una trentena d’entitats, institucions, grups polítics, agents socials i particulars del municipi.

 
SIGNA EL MANIFEST
Descarrega les activitats
Llegeix la nota de premsa completa