Estiu per refrescar-te amb la lectura a les biblioteques de Cornellà

Xarxa de Biblioteques de Cornellà

Cornellà, a l'estiu, manté les portes obertes a la cultura. Des del 15 de juny al 15 de setembre, l'horari de les nostres biblioteques és de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h. Us recordem que, com cada any, no tanquen per vacances, llevat dels dies festius i caps de setmana.

A les seves instal·lacions gaudiràs de totes les comoditats: internet, llibres, revistes, premsa diària, música, cinema… I activitats per a grans i petits com els tallers d’escacs en col·laboració amb el Club d’Escacs Cornellà per divertir-te i posar en forma el teu cervell (17, 18 i 20 de juliol a la Biblioteca Sant Ildefons). Podràs descobrir com sonen els instruments (19 de juliol, a partir de 4 anys, a la BCC), conèixer personatges únics i crear el teu propi heroi o heroïna (del 4 a l’11 d’agost, a la biblioteca Sant Ildefons, a partir de 6 anys), descobrir els misteris de la màgia (del 21 de juliol al 12 d’agost a la biblioteca Marta Mata).

A més, és un bon moment per fer ús dels vostres carnets i endur-vos en préstec durant trenta dies fins a 15 llibres, fins a 9 CD i fins a 6 DVD.