Utilitza La Reparada, el nou espai per reciclar i reutilitzar els residus urbans

Des de principis de març, el quiosc del carrer Catalans, rebatejat com La Re-Parada, ha tornat a obrir reconvertit en un espai que ofereix informació i assessorament a la ciutadania sobre la prevenció i la correcta gestió dels residus. A banda de poder portar l'oli de cuina, les piles esgotades, les càpsules de cafè i altres residus especials habituals, l'espai ofereix informació sobre activitats ambientals i assessorament per reparar petits objectes. Així, en determinades hores de la setmana, un tècnic es desplaçarà a la deixalleria per ajudar els veïns que ho vulguin a reparar petits electrodomèstics o altres objectes.

La deixalleria estarà oberta de dilluns a divendres, de dos quarts d'onze del matí a la una del migdia i de les cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Al llarg de la setmana es programaran diversos tallers amb tècnics especialitzats, com per exemple el pròxim dimarts 26 de març, hi haurà un taller gratuït d'assessorament en reparació de bicicletes. Podeu portar la vostra bicicleta i posar-la a punt o fer les reparacions necessàries amb l'ajuda d'un tècnic especialista. De 17 a 19.30h.

A més, si teniu aparells en bon estat podeu portar-los a La Reparada per tal de ser reutilitzats a través de l'espai de reutilització social Re-utilitza.

Els residus no admesos s'hauran de portar a la deixalleria