Ja es poden comprar entrades per a la nova temporada de teatre, música i dansa de Cornellà

Departament de Cultura

La tardor ens porta un munt d’activitats que faran de Cornellà un veritable aparador de l’oferta cultural en el marc de les programacions “Cultura en Família”, “Cornellà Escènica” i de la temporada estable “Teatre a L’Auditori”. Des de la web queferacornella.cat i les seves xarxes socials es poden visualitzar de forma ràpida i àgil tota l’agenda, accedir a la compra d’entrades i obtenir informació actualitzada de tots els actes.

La programació “Cultura en Família” presenta una recopilació d’activitats per gaudir en família organitzada per l’Ajuntament en diferents equipaments com les biblioteques, parcs i places. La primera serà la gran festa d'inauguració que es podrà seguir el 21 de setembre a les 19h a la plaça de l'Església, amb un grapat d'activitats i actuacions per a tota la família.

“Cornellà Escènica” ens porta un nou programa ampli i de qualitat  que tenen com a escenaris la sala Ramon Romagosa i l’auditori de Sant Ildefons i que s’allarga d’octubre a desembre. També a L’Auditori les propostes teatrals i musicals ens apropen a diferents gèneres com la dansa o el teatre amateur. I no podem oblidar les exposicions i activitats a espais com el Museu Palau Mercader o el Castell, les biblioteques i altres equipaments culturals.

Programació Cultura en Família
Programació Cornellà Escena
Teatre-L'Auditori
Venda d'entrades
Què Fer a Cornellà