Horari de tardor i noves activitats a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

A partir del 16 de setembre la Xarxa de Biblioteques de Cornellà obre les seves portes en horari de tardor i amplia el nombre d'activitats per a grans i petits. Tornen els conta contes per a nadons i infants, els tallers de lectura, tallers d'anglès, presentacions de llibres, etc. L'objectiu és oferir un ventall ampli de propostes per a totes les edats que donin la possibilitat a la ciutadania d'accedir als llibres i a la cultura.

HORARIS:
Biblioteca Central
• de dimecres a dissabte de 10 h a 14 h
• de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h
Biblioteca Marta Mata + Biblioteca Sant Ildefons
• dimarts i dissabtes de 10 h a 14 h
• de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h

Cornellà disposa d’una xarxa de biblioteques públiques dinàmica, oberta i integradora que mensualment ofereix una agenda plena d'activitats adreçada a tots els públics amb l’objectiu d'encomanar el gust per la lectura i de fomentar espais culturals i de trobada que donin resposta a les necessitats d’informació i d’oci de la ciutadania.

Amb el començament del nou curs escolar, les biblioteques tornen amb més activitats gratuïtes tant per als infants com per al públic adult: hores del conte, clubs de lectura, cinefòrums, xerrades pedagògiques, presentacions editorials, tertúlies en anglès i formació bàsica en informàtica. Els "Dissabtes Familiars" ja estan en marxa amb una agenda carregada de propostes lúdiques i culturals per entretenir tota la família.

També ofereixen els mitjans necessaris per a l'autoformació del ciutadà en diferents aspectes, facilitant les eines per a l’autoaprenentatge de llengües, informàtica i altres matèries. Les biblioteques també se'n fan ressò de les festes del barri i de les activitats programades per les associacions de veïns i altres entitats de la ciutat, contribuint a la cohesió social i a la convivència ciutadana.

A més, posen al vostre abast una col·lecció amb més de 100.000 documents de totes les temàtiques, en lliure accés i disponibles en diferents suports (CD's, diaris i revistes, llibres, DVD's, etc). També podeu consultar documentació sobre la nostra ciutat i la seva comarca (Col.lecció Local), així com els diferents fons especialitzats de les biblioteques de Cornellà: Fons Flamenc; Moviments socials; Dona i Cinema; Racó de mares i pares; Racó del mestre, Manga i anime, entre d'altres.

Cornellà, Ciutat de la lectura

Es tracta d'un ambiciós projecte, impulsat l'any 2009 per l'Ajuntament, consistent en promoure la lectura des de tots els àmbits socials amb la finalitat d'impulsar-la com a motor de creixement, de cohesió i de co-neixement dels ciutadans i ciutadanes de Cornellà.
El projecte 'Cornellà, Ciutat de la Lectura' està adreçat a tota la ciutadania i en totes les franges d'e-dat, a través d'un ampli ventall d'idees, propostes o activitats concretes vinculades a la lectura, amb el objectiu final de crear un sòlid valor i augmentar el nombre de lectors de forma continuada en el temps.

 

Xarxa de Biblioteques de Cornellà