Segon cap de setmana de 'Tot esperant Pallassos'

Departament de Cultura

Cornellà és durant aquest mes d'octubre immersa en la programació 'Tot esperant pallassos', que porta una bona col·lecció d'espectacles i activitats vinculades a l'art de les rialles, els anys imparells.

I així és per no oblidar que Cornellà és la capital mundial d'aquest gènere artístic i per fer més curta l'espera entre una edició i una altra del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat - Memorial Charlie Rivel, que se celebra els anys parells.

La gran majoria d'activitats de 'Tot esperant pallassos' són gratuïtes i es concentren en els caps de setmana, en una programació variada i molt participativa. Aquest cap de setmana, aquestes són les propostes que teniu:

DISSABTE 19 D'OCTUBRE
Pl. De Catalunya
18.00 h
NI CAP NI PEUS (Circ Vermut)

DIUMENGE 20 D'OCTUBRE
Pg. dels Ferrocarrils / Pl. de la Sardana
11.00 h
TALLERS DE CIRC (a càrrec de Kanaya Circ)
13.00 h
LUDUS (Jordi del Rio)

Pl. Pallars
11.00 h
TALLERS DE CIRC (a càrrec de Kanaya Circ)
13.00 h
MR. ARLET (Moi Jordana)

 

Aquesta edició del 'Tot esperant Pallassos' està dedicada a la pallassa Marta Carbayo (1966-2019), Cantaclown, que va participar al festival en les edicions de 2010 i 2016 i que ens va deixar el seu art, el seu somriure i la seva sensibilitat, les quals seran difícils d'oblidar. Justament, en les últimes edicions el Festival ha contribuït, més enllà de dignificar la figura del pallasso com un element més del que es diu cultura amb majúscules, també a reivindicar el paper de les pallasses.

 

  Descarrega la programació completa