Es reprèn el servei e-Bicibox tot i el confinament

En relació amb l'actual situació de la COVID-19 en el nostre territori i d'acord amb les instruccions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el servei e-Bicibox s'ha reprès. D'aquesta manera, es facilita un mitjà de transport sostenible i segur per a aquelles persones que han tornat a la feina o que necessiten fer petits desplaçaments. Es demana que els usuaris i usuàries d'aquest servei de bicicletes elèctriques respectin els consells de seguretat per a prevenir el contagi de la pandèmia, principalment, utilitzant guants com a mesura de prevenció i de seguretat per a tots i totes.

El e-Bibibox es va instal·lar a Cornellà l'any 2018 i permet fer sevir una flota de bicicletes elèctriques disponibles en un conjunt de mòduls d'estacionament exclusius, similars als que s'utilitzen per a l'abonament del Bicibox. Aquest servei està disponible en diferents ciutats metropolitanes i Cornellà és una de les localitats que més l'ha fet servir durant el seu primer any, representant el 25% del total d'usuaris i usuàries i el 36% del total de desplaçaments durant 2019 de la xarxa e-Bicibox.

Actualment, a Cornellà hi ha 9 mòduls, sumant el darrer que s'ha instal·lat durant el febrer al polígon Famades, a la carretera de L'Hospitalet amb el carrer del Silici, dins de l'àmbit d'implantació de la Zona de Baixes Emissions.