L'Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida de mobles i voluminosos porta a porta

Des del 15 de setembre l'Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa un nou sistema de recollida de mobles i voluminosos amb l'objectiu que sigui molt més còmode i fàcil per a la ciutadania, i alhora afavoreixi l'òptim reciclatge d'aquests objectes. La recollida es fa casa per casa, concertant prèviament el dia i hora, i el servei és gratuït.

El procediment és molt senzill: cal trucar al 93 634 55 55 o sol·licitar la recollida a través de la pàgina web https://ajuntament.cornella.cat/mobles, on haurem de concertar dia per a la recollida. La nit abans només caldrà deixar l'objecte al vestíbul de l'edifici (o al costat de la porta si és una vivenda unifamiliar), i els serveis municipals el passaran a recollir durant el matí del dia indicat.

 

A tenir en compte:

  • Es tracta d'un servei gratuït, i exclusiu per a particulars. Els comerços, empreses o indústries s'han de posar en contacte amb la Deixalleria o contractar un gestor de residus autoritzat per a aquest tipus de gestions.
  • Queden exclosos d'aquest nou servei la recollida de materials especials com runes i restes d'obra, de jardineria, o productes específics com pintures, piles o dissolvents.
  • En cas que substituïm un aparell vell per un de nou, el comerç que el ven és qui ha d'oferir el servei de retirada del vell.
  • Recordeu que abandonar els voluminosos a la via pública o als espais oberts sense edificar està sancionat amb multa de fins a 200€ 

 

 

COM FUNCIONA?
Trucant al telèfon 93 634 55 55.
Sol·licitant el servei a través de la web de tràmits: https://ajuntament.cornella.cat/mobles

QUÈ NO ES RECULL?
· Restes d'obra, runes, sanitaris...
· Restes de jardineria.
· Productes específics (pintures, fluorescents, piles, dissolvents...).
· Electrodomèstics canviats per uns de nous (el comerç s'encarrega de recollir els vells quan es lliura el nou).