Levi Díaz guanya el concurs televisiu 'La Voz Kids'

Levi Díaz guanya el concurs televisiu 'La Voz Kids'
Presentació del disc 'La Veu de Cornellà'

El cornellanenc Levi Díaz s'ha proclamat guanyador de l'última edició del concurs televisiu 'La Voz Kids', després de la final emesa per Antena3 divendres passat. El jove cantant s'emporta així una beca de formació musical valorada en 10.000 euros, i l'oportunitat de gravar un senzill amb la multinacional discogràfica Universal. Díaz formava part de l'equip del cantant i músic Melendi, en aquesta sisena edició del 'talent' televisiu, i a la final, ha interpretat Never enough, un tema de la pel·lícula El gran Showman.

Levi Díaz ja va destacar l'any 2019 al concurs de 'La Veu de Cornellà', on es va emportar el primer premi del jurat de la categoria de joves, així com també al concursant més carismàtic, guardó concedit per votació popular. Recentment, a l'Auditori de Sant Ildefons, es va presentar el disc (en format digital) gravat pels guanyadors d'aquella primera edició, amb cert retard per les dificultats provocades per la pandèmia durant l'any 2020.

'La Veu de Cornellà' és un concurs vocal per a solistes organitzat per l'Ajuntament de Cornellà, nascut d'una proposta ciutadana, amb el propòsit de donar suport als cantants locals i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal, tot gaudint de l'experiència. Oscar Larios, compositor cornellanenc, s'ha encarregat de la direcció musical del concurs..

Notícia de Ràdio Cornellà

Pàgina de La Veu de Cornellà