Benvinguda, Festa Major!

La festa del Corpus, la nostra Festa Major, ja és aquí. Ve carregada d’il·lusió, adaptada a les circumstàncies, però torna, igual que tornaran les abraçades, els petons, les trobades sense limitacions... La confiança s’obre pas, només cal esperar una mica més, seguir sent prudents, i responsables.

La programació s’ha adaptat, sí, amb moltes activitats a espais oberts, i presencials, encara que no poden tornar encara les cites multitudinàries. I per a retrobar-nos hem comptat amb el gran compromís de les entitats, que també adapten les seves activitats després de més d’un any pràcticament parades. És el cas de la trobada de gegants del Corpus, que serà a Can Mercader, aquest mateix diumenge 30; sense cercavila, encara que els nostres gegants –Cornelius i Fontsanta- recorreran la ciutat en una rua motoritzada el dissabte per anunciar-la.

També tindrem Corndefoc, aquest dissabte, en un espai perimetrat amb reserva  prèvia, nova benvinguda de les colles de foc de la ciutat a la festa, i que l’any passat vam trobar a faltar. I una cursa popular pel riu, organitzada amb Corresolidaris, diumenge 30. I música, amb el festival Corncanta i la Marató de Rock; i teatre...

Les entitats han hagut d’innovar, i aquest és el seu compromís també, perquè tornem a gaudir del Corpus. I el nostre ha de ser gaudir-lo, passar-ho bé, sense por, però amb responsabilitat i respecte. La  nostra Festa Major mostra la gran capacitat que Cornellà té en la dimensió humana de la ciutat, a través de les seves entitats, de les seves persones, dels seus barris. Bona Festa Major!

CORPUS 2021: una Festa Major molt familiar i propera

Descarrega el programa