Corpus intens i més segur

Aquest any rebem la Festa Major, el Corpus, amb moltes ganes de celebrar la vida, de compartir, de gaudir i d’‘Enfortir la convivència’. Ajuntament i entitats ens hem bolcat a confeccionar un programa que ens permeti recuperar els nostres espais de convivencia i de diversió. Deixem enrere una etapa molt dura marcada per la pandèmia i comencem a mirar cap endavant amb il·lusió i esperança, i això ha estat gràcies al sacrifici i la força de la nostra gent, de tots i totes vosaltres. Per això, ens mereixem viure uns dies de festa, ens mereixem un Corpus que ens faci vibrar i ens faci sentir orgullosos de la nostra ciutat.
I ho farem amb un programa amb prop de 140 propostes culturals, socials, esportives, familiars i musicals per gaudir al carrer i per a tots els públics. Per una banda, tindrem el Corpus més tradicional, amb les catifes de flors, la trobada de gegants, el Corndefoc, les exhibicions castelleres, el Populari, les actuacions a la caseta de l’entitat Atlético Minas o la Festa Galega al parc de Can Mercader, i per una altra, les activitats més noves i populars per a infants i joves, com els tobogans d’aigua i el Festival Lúppiter. Els concerts tornaran a omplir la plaça de Catalunya i, com a novetat, tindrem, dissabte, el Piromusical, un espectacle de música i focs d’artifici.
I a més, volem també que siguin unes festes cíviques i segures. Per això, vetllarem per garantir la seguretat i la tranquil·litat de les persones que hagin de recórrer la ciutat de nit, especialment de les dones, amb itineraris segurs i un servei especial d’autobusos a les zones on es concentren els espectacles i activitats nocturnes.

Desitjo que tingueu un bon Corpus, us esperem dijous a la plaça de l’Ajuntament per veure el pregó i donar inici a unes festes que seran especials i intenses i que espero que assaboriu el plaer de moments únics i especials d’alegria i de convivència.

Us deixo AQUÍ l'enllaç a tota la programació