Música i esport, bona combinació

Aquests últims dies de novembre podem aprofitar per a poder gaudir d'un parell de programacions que arriben a la seva fi en aquests dies. D'una banda, la 37 Mostra del Còmic, que s'acomiada fins a la propera edició amb un mes dedicat a les vinyetes i amb exposicions que es poden veure encara al Museu Palau Mercader i al Castell.
D'altra banda, el 'Festival de Música de prop' ens permet gaudir de nou de la música en directe al carrer, amb dues propostes el dissabte i dos més el diumenge de formats diferents i per a tota mena de públics, recuperant aquesta part més presencial i càlida que ens permet retrobar-nos als nostres carrers compartint cultura.
Els caps de setmana són cita per a molts amb l'esport o per a gaudir de l'aire lliure. Avui divendres, a més, tenim una proposta per als joves en la plaça d'Europa: La Festa Jove de l'Esport. L'objectiu és compartir una tarda d'oci i fomentar hàbits de vida saludables a través de la pràctica de diferents esports i amb música de fons en directe.I diumenge, dins dels actes del 25N, tenim la marxa comarcal contra la violència masclista.