Nits d’Estiu adaptades

L’arribada del mes de juliol significa a Cornellà poder gaudir d’una àmplia programació a l’aire lliure amb propostes  pensades per a totes les edats. Aquest mes torna  la presencialitat de les Nits Insòmnia per als més joves, tenim patis oberts d’escoles per a la pràctica esportiva amb monitors i es recupera la programació de les Nits d’Estiu, entre d’altres.

 Pel que fa a les Nits d’Estiu, tot i que tornem a programar espectacles al Castell, a l’Auditori de Sant Ildefons i a altres espais a l’aire lliure, els aforaments seran limitats i controlats per garantir la seguretat. Els patis de diferents escoles també es convertiran en escenaris segurs després de les experiències al Nadal i per Festa Major, amb espectacles familiars. El cinema a la fresca, els concerts, el teatre…l’alegria torna a estar present, la ciutat torna a vibrar com abans amb la prudència com a norma.

Poc a poc la ciutat recobra el seu impuls cultural i social, les entitats comencen a planificar nous calendaris d’activitats i la cultura segueix sent una aposta municipal com a element de cohesió social en una ciutat plena de dinamisme.