Nits refrescants davant la calor

Tenim per davant un cap de setmana on tindrem temperatures molt elevades i una onada de calor, per la qual cosa el primer que heu de fer és tenir cura i procurar protegir-vos i vigilar als més vulnerables. Tot i això, al vespre, i quan el sol ja no molesti tant, podreu gaudir de les propostes de música i activitats vàries que tenim a la ciutat aquest mes de juliol amb la programació de les Nits d'Estiu. Avui, divendres, a partir de les 21 h a l'espai de la Caldereria, tindrem un concert de cantautores de Cornellà i el grup Muyayo Rif. Dissabte, a les 19 h a la plaça Pallars, tenim un espectacle de teatre familiar, i a les 22h, a la plaça de l'Església, un altre concert amb Manu Guix.
D'altra banda, a Almeda es recuperen les festes de barri amb total normalitat i les entitats ens conviden a compartir activitats de tota mena i per a tots els públics.
Aprofiteu el cap de setmana, les piscines municipals són altra bona opció i, sobretot, protegiu-vos del sol i preneu mesures per poder garantir el vostre benestar i salut davant d'aquests dies d'intensa calor.