També hem de pensar en els més petits

Aquest juliol, acompanyant a les Nits d’Estiu, també s’ha preparat una petita programació d’espectacles familiars, amb les mateixes característiques que els que s’han fet durant aquest any, per la festa major, per setmana santa o per Nadal. Espectacles per gaudir en família, de petit format, gratuïts però amb accés limitat, per adequar-los a la situació actual. Espectacles que volen ser un petit punt d’escapada també per als més petits, els qui també necessiten una oportunitat d’evasió, de riure, de fer una mica el que els hi correspon, el que toca a la seva edat.

Tot això se suma a l’esforç, que és visible a l’agenda municipal, i com havia explicat, per oferir activitats lúdiques, preparades amb responsabilitat, però que permetin al màxim de col·lectius diferents tenir opcions segures i al seu gust. Hem de conviure amb una situació pandèmica encara difícil, hem de ser conscients i prudents, i alhora hi ha d’haver opcions i eines per a tots.

Dels espectacles familiars en queden encara dos, aquest dissabte n’hi haurà un a la plaça d’Europa i dissabte 24 un altre a Can Mercader. Si podeu, aprofiteu l’oportunitat!