Informació d'interès sobre la pandèmia de COVID-19 a Cornellà de Llobregat

Dades actualitzades, mesures de seguretat i prevenció, campanya de vacunació

 

8d9834ff-9ec6-4510-bfd2-f9290ed2e488.jpegEvolució de la COVID-19 a Cornellà

Podeu consultar l'evolució de les dades epidemiològiques actualitzades diàriament a través d'aquest enllaç del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya:

Dades COVID (Cornellà de Llobregat)

 

 

 


 

Restriccions i mesures de contenció

Al següents enllaços podeu consultar les restriccions vigents a Catalunya a les diferents  activitats, que es revisen regularment per part de la Generalitat de Catalunya d'acord amb l'evolució de la pandèmia.

  

Detall de les restriccions a tot Catalunya

Mesures per a la contenció de la COVID-19

 

 

 


VACUNACIOCOVID_CAT.png

 

Per la teva salut i la de tothom, vacuna't contra la COVID-19

La vacuna contra la COVID-19 esdevé l’eina principal per fer front a la pandèmia a través de la immunitat de grup: quan una part important de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat i disminueixen la seva propagació i els contagis fins a un nombre residual.

 

Com demanar cita:

iconfinder-language_326663.png https://vacunacovidsalut.cat

 iconfinder-telephone_134148.png  061

iconfinder-location_211767.png Al teu centre d'atenció primària.

 

A finals de setembre de 2021, el 75% de la població de més de 12 anys de Cornellà de Llobregat ja tenia la pauta completa de vacunació, per sobre de les 68.000 persones. Al punt de vacunació massiva de la Fira de Cornellà s'han administrat més de 534.000 dosis a persones de tot Catalunya.

 


El Parc Esportiu Llobregat, punt de vacunació de proximitat

  • Podeu sol·licitar hora per rebre la tercera dosi -a qui correspongui per edat o a personal sanitari- al Parc Esportiu Lllobregat. També s’inoculen les segones dosis de Janssen a totes aquelles persones a qui se’ls va posar en el seu moment com a monodosi. En tots dos casos, sempre amb cita prèvia a través de la web: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/
  • En el cas de les persones (a partir de 5 anys d'edat) que es volen vacunar per primera vegada, poden fer-ho demanant cita a vacunacovidsalut.cat o contactant amb el seu centre d’atenció primària. 

Qui es pot vacunar i a on?

 

Descàrrega del certificat Covid
Totes aquelles persones que sol·licitin el seu certificat COVID i que no se’l puguin descarregar de la web La Meva Salut poden dirigir-se al punt de vacunació del PELL en horari de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.