Educació

UNED - Cornellà de Llobregat

woman-typing-writing-programming-7112.jpgCornellà acull des de l’any 1993 una extensió de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) que forma part de l'estructura acadèmica del centre associat de la província de Barcelona.

La UNED és una universitat pública d'àmbit estatal creada al 1972, que facilita l'accés als estudis universitaris a totes aquelles persones que per raons laborals, de residència o per qualsevol altre consideració, no poden assistir diàriament al ensenyament que s'imparteix presencialment a les aules.

Estudiar a la UNED permet que els alumnes puguin seguir els cursos des de casa seva, però també disposar dels recursos i suport necessari a les instal·lacions de Cornellà. Cada setmana els alumnes poden mantenir una tutoria amb els seus professors, una trobada personal on exposar els dubtes que hagin sorgit o demanar bibliografia sobre les matèries, així com accés a recursos informàtics per tal de poder seguir el curs i aconseguir la titulació desitjada.


UNEDCornella.jpgOferta de cursos

Actualment, la UNED de Cornellà imparteix el Curs d’Accés Directe per a majors de 25 i 45 anys, adreçat a aquelles persones que per raons laborals o de residència no poden assistir de manera regular a classe. Aquestes persones podran accedir a la Universitat mitjançant la prova específica que convoca la UNED.

Més informació a la web del centre