Educació

Cornellà commemora el Dia Internacional de les Famílies

El Dia Internacional de les Famílies se celebra el 15 de maig de cada any des de 1994. Aquesta data va ser proclamada en 1993 per l'Assemblea General de les Nacions Unides fent-se eco de la importància que la comunitat internacional atorga a les famílies.
Per a l'any 2023 Nacions Unides ha proposat el lema: Famílies i Canvi Demogràfic. Com a part dels preparatius per al trentè aniversari de l'Any Internacional de la Família, 2024 AIF+30), la celebració presencial del Dia Internacional de les Famílies en 2023 en la seu Nacions Unides a Nova York se centra en la megatendencia del canvi demogràfic i el seu impacte en les famílies.

L'esdeveniment té per objecte compartir coneixements actuals sobre les tendències demogràfiques, inclòs l'envelliment i la solidaritat intergeneracional; facilitar l'anàlisi dels seus impactes en la vida familiar i recomanar polítiques orientades a la família per a respondre a les necessitats de les famílies a tot el món.

Cornellà se suma a aquesta iniciativa i al compromís del DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES DE L'ONU.

Festa de les Famílies a Can Mercader diumenge 21 de maig

Així mateix, diumenge 21 de maig al Parc de Can Mercader es farà un acte commemoratiu. Una proposta que es fa cada any amb el suport del Consell d’Infants de la Ciutat, que treballa durant tot l'any per fer propostes per a millorar la ciutat, i ha dissenyat una sèrie d’activitats  per celebrar aquest dia tan especial per a les famílies.

Can Mercader serà l’escenari per realitzar diferents activitats per a nois/es i famílies des de les 10.30 fins a les 13:45 h.

Hi haurà narració de contes “Quan surts de casa” a càrrec de Martha Escudero, tallers de manualitats “Maquillatge de cares i polseres” a càrrec dels infants del Consell d’Infants “Compartir amb Família” , un taller de creativitat i manualitat “El Cor com trobada familiar” a càrrec d’UNE tu creatividad, un taller de “plantació de plantes aromàtiques” a càrrec Tarpuna, el taller “d’Origami i Pai-Pais” a càrrec d’ABACUS Cornellà, i el taller “Quadre Familiar” a càrrec del Club Sanfeliu- Sant Ildefons i moltes més sorpreses.

I un final de festa amb l’espectacle infantil d’animació a càrrec de ANIMA’T TRIO

 

 Totes les activitats tindran lloc a Can Mercader davant del llac.