Educació

Es reparteixen més de 1.400 targetes moneder per suplir les beques menjador

L'Ajuntament de Cornellà ha distribuït 1.412 targetes moneder a les famílies dels alumnes d'educació infantil i primària que tenien concedida una beca menjador aquest curs, a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat

l'Ajuntament de Cornellà ha distribuït 1.412 targetes moneder a les famílies dels alumnes d'educació infantil i primària que tenien concedida una beca menjador aquest curs, a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En el context de crisi sanitària, amb el tancament de centres educatius, ha calgut tancar també els menjadors escolars, per la qual cosa s'ha volgut suplir aquest servei que permet garantir que aquest alumnat tingui almenys un àpat al dia.

Les targetes venen carregades amb l'import corresponent a un mes d'àpat de migdia per cobrir el temps en què el servei no es prestarà. Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes d'alimentació en qualsevol establiment d'alimentació.

Dinar i berenar a les escoles bressol municipals

A més a més, cal recordar que l'Ajuntament de Cornellà ha reorganitzat el servei de beques menjador de les escoles bressol municipals, per poder garantir els àpats a nens i nenes en situació de vulnerabilitat, i així assegurar que els menors reben almenys un àpat complet, el dinar.

Amb aquest objectiu, s'ha contactat amb les famílies dels 88 nens i nenes que disposaven d'aquest ajut, i ara poden poden anar a recollir els menús de cada jornada a dues de les escoles bressol municipals que mantenen les cuines obertes, amb les màximes condicions d'higiene i seguretat. Aquesta mesura extraordinària es farà de dilluns a divendres, durant tot el període que es mantingui la situació d'alarma.