Educació

Jornades de portes obertes als centres eductatius de Cornellà, curs 2023-2024

Els centres donen a conèixer els seus projectes educatius davant la proximitat de les dates de preinscripció per als estudis obligatoris d'educació infantil i primària i d'ESO

Els centres educatius de Cornellà organitzen jornades de portes obertes durant les pròximes setmanes, la majoria d'ells entre el 21 de febrer i el 4 de març, per donar a conèixer les seves instal·lacions i el projecte educatiu per al proper curs 2023-2024.

Per poder assistir-hi, es recomana consultar la web del centre per conèixer l'horari de la jornada de portes obertes i contactar per telèfon o per correu electrònic amb cada escola que us interessi per tal de demanar cita prèvia si s'escau, de cara a què els centres puguin organitzar adequadament la visita. 

Les dates de preinscripció per al curs vinent per als estudis obligatoris s'obrirà entre el 6 i el 20 de març (educació infantil i primària) i del 8 al 20 de març (ESO). Tots els detalls i la documentació necessària els podeu trobar a la pàgina https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

L'Ajuntament de Cornellà edita el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s'expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l'abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

 

i Als cartells següents teniu actualitzades les dades de contacte dels centres educatius públics (escoles i instituts) i concertats de la ciutat.

Feu clic a l'etapa que us interessi.