Joves

2a Edició LABORARUM

La segona edició del LABORARUM, tindrà el seu inici al Febrer 2021. Contacta a ROJ per informació i inscripcions a tallers!
2a Edició LABORARUM
2a edició laborarum

El servei de Referents d'Ocupació Juvenil (ROJ) de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, s'encarrega d'oferir a la població jove informació, orientació i recursos amb relació a l'ocupació i el món laboral, optant sempre per l'atenció personalitzada i individualitzada.

Tant si estàs en recerca de la teva primera feina com si estàs treballant o a l’atur, des del servei ROJ oferim informació i orientació en els diferents àmbits del món de l’ocupació.

Com a part d’aquesta orientació i acompanyament, es va crear el projecte Laborarum, el qual es va portar a terme des del passat octubre fins al desembre 2020.

Laborarum és un projecte de l'Ajuntament de Cornellà, liderat per les Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) amb la col·laboració d'entitats de la ciutat per millorar l'ocupabilitat dels i les joves amb jornades i tallers d'orientació, acompanyament i seguiment en diferents àmbits.

Degut a la gran acollida de la primera edició de Laborarum, i tenint en compte la difícil situació laboral que estem vivint actualment, s’ha decidit obrir una segona edició, amb inici el proper mes de Febrer.

Com a punt de referència laboral, durant els mesos de febrer a juny es realitzaran uns tallers en modalitat online i amb inscripció prèvia.

L’únic requisit per poder participar és molt de compromís i responsabilitat a l’hora d’apuntar-se i aprofitar l’oportunitat. 

Si tens dubtes o vols una consulta individual, no dubtis en contactar amb les Referents d’Ocupació Juvenil. 

Segueix les notícies de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i les Xarxes Socials de CornellaJove per conèixer totes les novetats de tallers que oferim, i ser de les primeres persones a inscriure’s.

Segueix-nos!

           
Més informació, consultes i inscripcions a: rojcornella@aj-cornella.cat