Joves

Experimenta

Balles? Cantes? Dibuixes? T’agrada el teatre o la fotografia? Volem que donis a conèixer els teus talents, per això neix Experimenta, per ajudar-te a mostrar les teves creacions. Aquestes poden ser molt diverses, des de fotografia a cant, passant per la poesia o el ball.

20170421_Dia de la Creativitat-8130.jpgQuè t’oferim?

  • Còmics Cornellà: si t’agrada dibuixar i explicar històries, anima’t i participa al Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, una oportunitat per donar a conèixer el teu potencial artístic
  • Paret Taronja: si et fa il·lusió exposar el teu treball artístic, sigui de l'àmbit que sigui, fotografia, pintura, dibuix, gravat..., per donar a conèixer la teva obra, nosaltres et facilitem l’espai.
  • La Factoria Musical: si tens un grup de música i busques on assajar, aquest és el teu espai.
  • Tallers de teatre: des de fa més de 10 anys organitzem tallers de teatre perquè et formis en aquesta disciplina. Els grups es divideixen en dues franges d’edat, de 12 a 15 anys i de 16 a 21 anys. Durant el curs aprendràs diferents tècniques i participaràs en l’obra final.
  • Cessió d’espais: si balles i tens un grup t’oferim un espai on poder assajar un cop per setmana en una sala equipada amb equip de so i miralls. També disposem d’altres espais per practicar altres disciplines.